Rod Stewart - 3 Albums - Zie omschrijving. - Verkocht

Rod Stewart - 3 Albums - Zie omschrijving. kopen? Bied vanaf 12!
Dit item is verkocht Toon item
Vinyl

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Rod Stewart - 3 Albums - Zie omschrijving. kopen? Bied vanaf 12!
Rod Stewart - 3 Albums - Zie omschrijving. kopen? Bied vanaf 12!Rod Stewart - 3 Albums - Zie omschrijving. kopen? Bied vanaf 12!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rod Stewart (1945)
Type kunstwerkVinyl
Jaartal1971
TypeLP
StijlRock & Pop
UitgaveOverig

Foot Loose & Fancy Free - Warner Bros. Records ‎– WB 56423  - VG
Atlantic Crossing - Warner Bros. Records ‎– K. 56151 - G+
Every Picture Tells A Story - Mercury ‎– 6336 548 - VG+

In 1 koop

Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.Conditie
ConditieZeer goed (VG+/VG)
Zie omschrijving. Het album is in gespeelde maar zeer goede staat. Het is duidelijk dat het album 2ehands is, maar er zijn nagenoeg geen imperfecties te horen bij het spelen van de plaat. En/of de hoes kan wat slijtage kennen of bv een gaatje of afgeknipte hoek zoals bij een uitverkoop gebeurde.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 9,50
Naar België € 14,50
Naar Duitsland € 14,50
Europese Unie € 14,50
Wereldwijd € 24,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Rod Stewart (1945) 

Engels Engels

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
Lid sinds 2020
486 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)