Roy Hanes - Out of the afternoon - Verkocht

Roy Hanes - Out of the afternoon kopen? Bied vanaf 25!
Dit item is verkocht Toon item
Vinyl

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Roy Hanes - Out of the afternoon kopen? Bied vanaf 25!
Roy Hanes - Out of the afternoon kopen? Bied vanaf 25!Roy Hanes - Out of the afternoon kopen? Bied vanaf 25!Roy Hanes - Out of the afternoon kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roy Hanes (1925)
Type kunstwerk Vinyl
Jaartal 1965
Type LP
Stijl Jazz & Blues
Uitgave 1e uitgave
Het Roy Hanes quartet bestond uit Roland Kirk (multi instrumentalist die met drie instrumenten tegelijk kon spelen), Henry Grimes (bas), Tommy Flanagan (piano) en Roy Hanes (drums). Het kwartet behoorde tot de top van de nieuwe bop in de jaren 60. De meeste stukken op de LP zijn geschreven door Roy Hanes. Impulse A-23 mono!
Conditie
ConditieGoed (G+/G)
Het album is in duidelijk bespeelde staat en heeft ook wel wat hoorbare slijtage. Denk aan wat kraak of een tikje. Plaat is wel goed speelbaar. En/of de hoes kan duidelijke slijtage hebben, of is bijvoorbeeld met tape beplakt. Of er is geschreven op de hoes of het label.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veere, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 15,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Roy Hanes (1925) 

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  ruudbackx
Lid sinds 2020
33 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)