Theo Broeren - Onbekend

Theo Broeren - Onbekend kopen? Bied vanaf 60!
Theo Broeren - Onbekend kopen? Bied vanaf 60!Theo Broeren - Onbekend kopen? Bied vanaf 60!Theo Broeren - Onbekend kopen? Bied vanaf 60!Theo Broeren - Onbekend kopen? Bied vanaf 60!Theo Broeren - Onbekend kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Theo Broeren (1945)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekGiclée
DragerTextiel
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kunstenaar Theo Broeren is geboren in het dorp Ravenstein op 29 september 1945.

Theo Broeren is een kunstenaar die vol passie, vrolijke, kleurrijke creaties maakt. De dikke dames schilderijen zijn uniek en geven elke woonruimte of kantoor een vrolijke sfeer. De werken van Theo Broeren zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse kunstscene.

Inmiddels zijn de dikke dames schilderijen van Theo Broeren een begrip in de hedendaagse kunstscene. De eigenzinnige schilderijen van dikke dames van Theo Broeren hangen wereldwijd in vele huiskamers, kantoren, instellingen en restaurants. Schilderijen van Theo Broeren komen vaak op tv bij de bekende tv-programma’s. Zijn werk hangt ook in bekende restaurants, zoals de Librije in Zwolle en De Lindenhof in Giethoorn. Bij de Lindenhof hangt zelfs een doek van 2,5 x 6,5 meter.

Deze giclée is een zeer gedetailleerde zuivere kunstdruk die zich onderscheidt door een aantal specifieke kenmerken. Zo is deze giclée door de kunstenaar persoonlijk geaccentueerd met pasta's en verf en daardoor uniek!
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Woerden, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 34,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Theo Broeren (1945) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Timwoerden
Lid sinds 2024
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
120 cm
80 cm
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2024 om 20:04
Eindtijd24-3-2024 om 20:37
Openingsbod € 60
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWoerden,  Nederland