• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Tjavdar Iliev: Krijttekening, Man en paard - Verkocht

Tjavdar Iliev: Krijttekening, Man en paard kopen? Bied vanaf 50!
Tjavdar Iliev: Krijttekening, Man en paard kopen? Bied vanaf 50!Tjavdar Iliev: Krijttekening, Man en paard kopen? Bied vanaf 50!Tjavdar Iliev: Krijttekening, Man en paard kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Tjavdar Iliev (1950)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: Man en paard
Jaartal: onduidelijk geschreven
Afmetingen passe-partout: 58 cm x 70 cm (Blad: 42 cm x 58,5 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met krijt (rechtsonder)
Materiaal: Krijttekening op papier (gefixeerd), op passe-partout geplakt.
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat. (o.a. met tape langs de bovenrand aan passe-partout bevestigd, achter passe-partout ingelijst niet zichtbaar)
 


 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQCC

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Tjavdar Iliev (1950)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (324)

Lid sinds 2010
45490 verkochte items
Alle items van deze verkoper (669)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 50,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:16-06-2017 om 11:50
Eindtijd:25-06-2017 om 11:55
Biedingen (1)
KayeJetty
25 jun. / 11:50
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.