Henry Dean (1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henry Dean
Henry Dean (1972)

Henry Dean (1972)

Fabrikant

Henry Dean glasfabriek

Handgemaakt en mondgeblazen Belgisch glaswerk. Opgericht in 1972.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Henry Dean (1972) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Henry Dean

Wilt u graag design kopen van Henry Dean? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Henry Dean. Betaalbare en exclusieve design van Henry Dean en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Henry Dean te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Henry Dean te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Henry Dean te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henry Dean instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Henry Dean design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Henry Dean!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Henry Dean kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Henry Dean en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Henry Dean via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Henry Dean of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Henry Dean?

Design kopen van Henry Dean begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Henry Dean, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Henry Dean. Om meer kans te maken om het designobject van Henry Dean te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Henry Dean! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.