Lies Cosijn (1931-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lies Cosijn
Lies Cosijn (1931-2016)

Lies Cosijn (1931-2016)

Designer

Lies COSIJN (Mojokerto 1931 - Petten 2016)

Lies Cosijn wordt beschouwd als één van de grootste keramische kunstenaars van ons land. Ze werd geboren in Indonesië, maar verhuisde op 15-jarige leeftijd naar Nederland, waar ze onder andere in Petten ging wonen. Haar interesse lag voornamelijk bij klassieke archeologie, mythologieën en figuren die slachtoffer zijn van andere mensen. Haar werken, die allen met de hand geboetseerd zijn, bestaan uit mens- en dierfiguren die zo nu en dan humor vertonen. In sommige gevallen beeldde zij ook steden, torens en stenen af. Cosijn hield zich niet alleen bezig met keramiek op kleine schaal, maar produceerde ook wanddecoraties en monumentale plastieken.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Indonesisch Indonesisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Lies Cosijn (1931-2016) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Lies Cosijn

Wilt u graag design kopen van Lies Cosijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Lies Cosijn. Betaalbare en exclusieve design van Lies Cosijn en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Lies Cosijn te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Lies Cosijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Lies Cosijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lies Cosijn instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Lies Cosijn design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Lies Cosijn!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Lies Cosijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Lies Cosijn en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Lies Cosijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Lies Cosijn of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Lies Cosijn?

Design kopen van Lies Cosijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Lies Cosijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Lies Cosijn. Om meer kans te maken om het designobject van Lies Cosijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Lies Cosijn! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.