Antoon de Clerck - Museum to scale (x) - Verkauft

Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Grafik (Hand signiert)

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!
Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!Antoon de Clerck - Museum to scale (x) kaufen? Bieten Sie von 75!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Antoon de Clerck (1923-2001)
Art des KunstwerksGrafik (Hand signiert)
Jahr1981
TechnikSiebdruck
TrägerPapier
GerahmtNicht gerahmt
Maße28 x 21 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Deze zeefdruk is door meesterzeefdrukker Wout van der Vet met de hand gedrukt en genummerd en gesigneerd met potlood door de kunstenaar Antoon de Clerck (jeugdvriend Roger Raveel) . Betreft nr. 29 uit de oplage. In nieuwstaat.

Antoon De Clerck legde zich vanaf 1965 - binnen het klimaat van de Nieuwe Visie - opnieuw voluit toe op zijn schildersactiviteiten. Deze vernieuwende zienswijze van zijn jeugdvriend Roger Raveel en een aantal jonge kunstenaars uit de Leiestreek vertoonde gelijkenissen met de pop-art, doch tegelijk gebeurde een projectie van de beelden uit de alledaagse werkelijkheid tegenover de tijd en de ruimte. Antoon De Clerck was nauw betrokken bij de doorbraak van de Nieuwe Visie op de Vlaamse kunstscène als ontwerper van de catalogus voor het project in de keldergangen van het kasteel van Beervelde (1966-67), als deelnemer aan de manifestatie Dulciakunst te Zottegem (1969) en als organisator van de tentoonstelling Kunst-School-Omgeving te Deinze (1970). In 1969 ontving hij de Hoogelandprijs - Prijs van de Provincie West-Vlaanderen. In 1971 kreeg hij een spêciale vermelding tijdens de Internationale prijs voor schilderkunst van de stad Knokke en in hetzelfde jaar ontving hij de bronzen medaille van de Europaprijs van de schilderkunst van de stad Oostende.

Zie de afbeeldingen voor een eigen indruk.
Zustand
ZustandWie neu
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Utrecht, Niederlande
SendenPaketpost
PreisBis zu 2 kg.
Innerhalb von Niederlande 8,30 €
Nach Belgien 15,00 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Antoon de Clerck (1923-2001) 

Belgisch Belgisch

Angeboten durch  serARTE
Mitglied seit 2020
100 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (0)
21 cm
28 cm
Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Ort des ObjektsUtrecht,  Niederlande
Auktionsdetails
Startzeit21-2-2021 um 16:00
Endzeit7-3-2021 um 10:06
Gebote (1)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen