Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... - Verkauft

Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Grafik (Hand signiert)

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!
Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kaufen? Bieten Sie von 49!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Frank Lodeizen (1931-2013)
Art des KunstwerksGrafik (Hand signiert)
Zeitraum1945 bis 1999
TechnikRadierung
TrägerPapier
ThemaTiere
GerahmtNicht gerahmt
Maße32.5 x 25 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Auflage58/60
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Ets van Frank Lodeizen. Ets uit de serie Vreugden en Verschrikkingen van de Dronkenschap van Frank Lodeizen vijfde strofe uit het gedicht Tekst voor een Wijnkaart van Simon Carmiggelt. oplage: 58/60. Afmetingen blad: H32.5 x b25cm. Afmetingen voorstelling: H17.5 x b12.5cm. Het werk is rechtsonder  gesigneerd. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Frank Lodeizen (Amsterdam, 28 september 1931 – aldaar, 28 mei 2013) was een Nederlands beeldend kunstenaar. Als jonge oorlogswees maakte hij vrienden onder de dichtersgroep de Vijftigers, trok hij op met kunstenaars van de Cobra-beweging en ontdekte hij zelf potlood, etsnaald en gouache. Hij werd een bekend figuur in de Amsterdamse galerie- en kunstenaarswereld en werkte veel samen met dichters en schrijvers, zoals Hans Andreus, Simon Carmiggelt en Hans Plomp
Na de oorlog vond Frank Lodeizen aansluiting bij jonge schrijvers, dichters en kunstenaars die zich afzetten tegen het burgerlijke Nederland in wederopbouw: de Cobra-beweging en de Vijftigers. In gezelschap van deze groep probeerde hij zijn bestaansrecht af te dwingen. Bert Schierbeek, Hans Andreus, Remco Campert, Gerard den Brabander, Simon Vinkenoog, Lucebert. Hij dronk met ze, tekende met ze, rookte met ze, reisde met ze naar Parijs. Lodeizen tekende portretten van zijn vrienden, die er zelf een vers onder schreven. Hij maakte ook kleurige, abstracte gouaches en krijttekeningen.
Een bijzondere band bouwde hij op met Remco Campert, die ook beschadigd uit de oorlog was gekomen. Campert opende de eerste tentoonstelling van de jonge kunstenaar.
Zustand
ZustandSehr gut
In sehr gutem Zustand
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: 's-gravenzande, Niederlande
SendenPaketpost
Preis> 10 kg oder mehr als 1,00 x 0,50 Meter
Innerhalb von Niederlande 13,50 €
Nach Belgien 21,95 €
Nach Deutschland 21,95 €
In die EU 21,95 €
Weltweit 50,00 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Ort des Objekts'S-GRAVENZANDE,  Niederlande
Auktionsdetails
Startzeit21-4-2022 um 16:32
Endzeit31-8-2022 um 12:53
Gebote (1)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen