Jeff Koons - Jeff Koons, Mini Puppy 1992, 5,8 cm hoog, handgemaakt met droogbloemen, zeldzaam - Vendu

AcheterJeff Koons, Mini Puppy 1992, 5,8 cm hoog, handgemaakt met droogbloemen, zeldzaam? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Sculptures / Objets

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJeff Koons, Mini Puppy 1992, 5,8 cm hoog, handgemaakt met droogbloemen, zeldzaam? Enchérissez de 1!
AcheterJeff Koons, Mini Puppy 1992, 5,8 cm hoog, handgemaakt met droogbloemen, zeldzaam? Enchérissez de 1!AcheterJeff Koons, Mini Puppy 1992, 5,8 cm hoog, handgemaakt met droogbloemen, zeldzaam? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Jeff Koons (1955)
Type d'œuvre d'artSculptures / Objets
Période1945 à 1999
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Al jaren uitverkocht bij het Guggenheim Museum; Zeldzaam Mini Schaalmodel (multiple) van 5,8 cm hoog bij 8 cm breed  van "Puppy 1992" van Jeff Koons, een tien meter hoog beeld, versierd met verse bloemen en planten, dat staat voor het Guggenheim Museum in Bilbao. (Er bestaat ook een versie van 18 cm hoog met droogbloemen)

Dit kleine exemplaar is met de hand versierd met droogbloemen en is een kleine versie van het grote exemplaar, op een sokkeltje met het opschrift "c. TAMCB en "Puppy". Degene die u afgebeeld ziet is een vorig exemplaar. Omdat ze handgemaakt zijn kan het beeldje waar u op biedt iets verschillen. 

Het beeldje zit in de originele verpakking en is een waar "Collectors Item!" 

Jeff Koons (1955) is een Amerikaans Neo Pop art kunstenaar die woont en werkt in New York. Hij is in alle grote musea en collecties over de hele wereld en zijn werk brengt vele miljoenen. (zie bijvoorbeeld de aankomende Sotheby's veiling!) Zijn thema's zijn; banaliteit, popart, verleiding, seks en kitsch. Zo maakt hij tegenwoordig zeer grote sculpturen van metaal die lijken op opblaasfiguurtjes van bijvoorbeeld een opblaashondje. Hij heeft enige tijd geleden een grote tentoonstelling gehad in een bijzondere locatie, namelijk Versailles. 

Expédition
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Détails de la vente
Heure de début9-9-2014 à 18:22
Heure de fin16-9-2014 à 18:22
Enchères (15)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères