Peter Sjoblom - Zwart/wit lithografie

AcheterPeter Sjoblom - Zwart/wit lithografie? Enchérissez de 39!
AcheterPeter Sjoblom - Zwart/wit lithografie? Enchérissez de 39!AcheterPeter Sjoblom - Zwart/wit lithografie? Enchérissez de 39!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Peter Sjoblom (1979)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Année1981
TechniqueLithographie
SupportPapier
EncadréNon encadré
Dimensions36 x 43 cm (h x l)
SignéSigné à la main
TirageEpreuve d artiste
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Dit kunstwerk is een lithografie uit 1981, gesigneerd met potlood.
Peter Sjöblom is een Zweedse kunstenaar geboren in 1953. Hij is vooral bekend om zijn abstracte schilderijen en sculpturen, die vaak gekenmerkt worden door een minimalistische en geometrische stijl. Sjöblom's werk is geïnspireerd door de kunst van de Constructivisten en de De Stijl-beweging.
Een van de kenmerken van Sjöblom's werk is zijn gebruik van geometrische vormen en symmetrie. Hij maakt vaak gebruik van rechte lijnen, cirkels en vierkanten in zijn schilderijen, waardoor er een gevoel van orde en precisie ontstaat. Sjöblom's kleurgebruik is vaak sober en subtiel, waardoor de geometrische vormen extra opvallen.
Sjöblom's sculpturen zijn vaak gemaakt van metaal en zijn vaak gebaseerd op geometrische vormen zoals piramides, cilinders en kubussen. Net als zijn schilderijen, zijn ook zijn sculpturen vaak minimalistisch en hebben ze een gevoel van precisie en balans.
In zijn kunst draait het om het verkennen van de relatie tussen vormen en ruimte, en hoe deze kunnen worden gecombineerd om een gevoel van harmonie te creëren. Sjöblom's werk is een belangrijk voorbeeld van hoe abstracte kunst kan worden gebruikt om een universele taal van vormen en kleuren te creëren die overal ter wereld wordt begrepen.
État
ÉtatTrès bon
Expédition
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 8,70 €
Vers la Belgique 13,00 €
Vers l'Allemagne 13,00 €
Au sein de l'Europe 13,00 €
Vers le monde entier 25,25 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Peter Sjoblom (1979) 

suédois suédois

Mis en vente par  JanHenkelartworks
Membre depuis 2023
41 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
43 cm
36 cm
Détails de la vente
Heure de début29-1-2023 à 22:14
Heure de fin4-2-2023 à 20:39
Mise à prix 39 €
Frais de commission: 15%
Retrait sur placeNon, ce n'est pas possible
Le lot se trouve àZwaag,  Les Pays-Bas