Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst - Verkocht

Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Arnoldus Johannes Eymer (1803-1863)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen19.5 x 32 cm (h x b)
Incl. lijst44 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQTWI 

Conditie
ConditieGoed
Langs de rand van de voorstelling is wat lichte verkleuring zichtbaar (door verschuiven of veranderen van passe-partout).
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Arnoldus Johannes Eymer (1803-1863)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10015 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
54 cm
44 cm
32 cm
19.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-7-2019 om 15:25
Eindtijd4-8-2019 om 19:32
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken