Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst - Verkocht

Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Arnoldus Johannes Eymer - Aquarel, Landschap met bomen en uitzicht op huizen en molen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Arnoldus Johannes Eymer (1803-1863)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen19.5 cm x 32 cm (h x b)
Lijst44 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQTWI 

ConditieGoed

Langs de rand van de voorstelling is wat lichte verkleuring zichtbaar (door verschuiven of veranderen van passe-partout).

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Arnoldus Johannes Eymer (1803-1863)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46956 verkochte items
Alle items van deze verkoper (656)
Pinterest
54 cm
44 cm
32 cm
19.5 cm
Dit item is verkocht voor 50,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-07-2019 om 15:25
Eindtijd:04-08-2019 om 19:32
Biedingen (1)
Braamberg
30 jul. / 08:12
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.