Bert van Goethem - Bert van Goethem: Fotografie, Brokopondo/Suriname (Groot) - Verkocht

Bert van Goethem: Fotografie, Brokopondo/Suriname (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Bert van Goethem: Fotografie, Brokopondo/Suriname (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Bert van Goethem: Fotografie, Brokopondo/Suriname (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Bert van Goethem: Fotografie, Brokopondo/Suriname (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Bert van Goethem: Fotografie, Brokopondo/Suriname (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bert van Goethem (1938)
Type kunstwerk Fotografie
Periode 1945 t/m 1999

Titel: Brokopondo/Suriname
Jaartal: Onbekend
Afmetingen lijst: 75 cm x 100 cm (Beeld: 60 cm x 90 cm)
Oplage: 2/2
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Fotografie op papier (Gehecht aan aluminiumplaat)
Ingelijst: Nee. (Bevindt zich in passe-partout)
Conditie: In zeer goede staat. (Beeld bevat een paar kleine beschadigingen)


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code: QQRW

 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Bert van Goethem (1938) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10015 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)