Casper Faassen - Staand naakt - Verkocht

Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!
Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!Casper Faassen - Staand naakt kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Casper Faassen (1975)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 2003
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 75 x 54 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 50/100
Casper Faassen is een uitzonderlijk talent in de Nederlandse kunstwereld. Casper Faassen (1975) groeit op in Leiden waar hij al vroeg zijn fascinatie en bewondering voor de grote meesters en zijn passie voor het creëren ontwikkelt. Na een oriënterende periode met studie en werk besluit Casper Faassen zich in 2002 uitsluitend op zijn kunst te richten. Nog in dat zelfde jaar is de eerste expositie van Casper Faassen in Kunsthuis Leiden een feit. In het oeuvre van Casper tekent zich al vroeg een hernieuwde hedendaagse verkenning van klassieke schoonheid af.

Ref:
BA21060
Conditie
ConditieGoed
Over het algemeen in goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Casper Faassen (1975) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  ArtDumay
Lid sinds 2021
31 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
54 cm
75 cm