Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996

Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996 kopen? Bied vanaf 49!
Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996 kopen? Bied vanaf 49!Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996 kopen? Bied vanaf 49!Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996 kopen? Bied vanaf 49!Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996 kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Diana van Hal (1954)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1996
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen34.5 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageE.A
Zeefdruk van Diana van Hal. Jaar: 1996. Oplage: E.A.  Afmetingen blad: H34.5 x b31m. Afmetingen voorstelling: H14.5 x b15cm. Het werk is, rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar.  De authenticiteit van het, aangeboden werk, wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Diana van Hal werkt haar ideeën uit in een grafische techniek. Ze snijdt op basis van haar ideeën drukvormen en brengt zo dekkend en transparant kleuren aan.

Op dit moment maakt Diana linosneden op groot formaat, met zwarte inkt op linnen gedrukt en meerkleurige lino’s, gedrukt op papier die dan weer op houten panelen gemonteerd worden. Botanische vormen, de menselijke figuur ook en dieren spelen een hoofdrol. Motieven uit alle windstreken zijn een belangrijke elementen in haar lino’s. Diana verwelkomt in haar werk invloeden van andere culturen, er spreekt genegenheid uit voor alle wereldbewoners.
DIANA VAN HAL: DOOR HET SPELEN MET DE MATERIALEN EN VORMEN EN DE SAMENWERKING MET ANDEREN, ONTDEK IK STEEDS WEER NIEUWE TOEPASSINGEN, EN ONTSTAAN ER TELKENS NIEUWE VERHALEN.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 21,95
Naar Duitsland € 21,95
Europese Unie € 21,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Diana van Hal (1954) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunstplus
Lid sinds 2014
978 verkochte items
Alle items van deze verkoper (69)
31 cm
34.5 cm
Veilinggegevens
Starttijd26-10-2023 om 11:34
Eindtijd6-11-2023 om 21:46
Openingsbod € 49
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland