Diana van Hal (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Diana van Hal
Diana van Hal (1954)

Diana van Hal (1954)

Kunstenaar

Diana van HAL (Dordrecht 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
89
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Diana van Hal - Zeefdruk: Nachtlelies - 1996 kopen? Bied vanaf 49!
Diana van Hal (1954) Nederlands Zeefdruk: Nachtlelies - 1996
TechniekZeefdruk
Afmetingen34.5 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Diana van Hal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Diana van Hal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Diana van Hal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Diana van Hal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Diana van Hal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Diana van Hal!

Volg het aanbod kunst van Diana van Hal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Diana van Hal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Diana van Hal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Diana van Hal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Diana van Hal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Diana van Hal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Diana van Hal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Diana van Hal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Diana van Hal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Diana van Hal?

Kunst kopen van Diana van Hal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Diana van Hal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Diana van Hal. Om meer kans te maken om de Diana van Hal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Diana van Hal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.