Felicien Rops - Peine de Mort - Verkocht

Felicien Rops - Peine de Mort kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Felicien Rops - Peine de Mort kopen? Bied vanaf 50!
Felicien Rops - Peine de Mort kopen? Bied vanaf 50!Felicien Rops - Peine de Mort kopen? Bied vanaf 50!Felicien Rops - Peine de Mort kopen? Bied vanaf 50!Felicien Rops - Peine de Mort kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Felicien Rops (1833-1898)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1891
Techniek Varia
Afmetingen 30 x 24 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
Peine de Mort - heliogravure en ets - exteens 530Fraaie 1e staat van deze "Ropsenfosse" zoals Rops en zijn kompaan Rassenfosse de door hen uitgevonden combinatie van heliogravure en ets plachten te noemen. In dit geval is de hoofdafbeelding een heliogravure van het gelijknamige schilderij met daar onder de door Rops geëtste remarques (toevoegingen buiten de hoofdafbeelding die als het ware de hoofdafbeelding van opmerkingen voorzien) 
Formaat van de ets:17 x 23 cm. Formaat papier: 24 x 30 cm.
Conditie
ConditieGoed
Goed/Zeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Deventer, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .