Ge-Karel van der Sterren - Wallflower #4

Ge-Karel van der Sterren - Wallflower #4 kopen? Bied vanaf 1450!
Ge-Karel van der Sterren - Wallflower #4 kopen? Bied vanaf 1450!Ge-Karel van der Sterren - Wallflower #4 kopen? Bied vanaf 1450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ge-Karel van der Sterren (1969)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2014
TechniekOlieverf
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen23 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Olieverf op houten paneel “wallflower #4”
(Of: night at the museum?). 
Over de kunstenaar:
Gé-Karel van der Sterren
is een schilder die de figuratie opzoekt. Niet in de (magisch-) realistische stijl, maar met een geheel eigen beeldtaal en materiaaltechnische benadering. Zijn schilderijen zijn uitbundig en barok te noemen. De kleuren spatten van het doek. Als onderwerp schildert hij vaak raadselachtige landschappen; taferelen van doem en ondergang of fantasie beelden. Beelden die vaak een gevoel van onheil oproepen. In 2002 kreeg hij een solo-tentoonstelling bij de Henry Urbach Gallery in New York. Dat is best bijzonder: er zijn niet zoveel Nederlandse kunstenaars die dat voor elkaar hebben gekregen.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nijmegen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd20-4-2024 om 1:58
Eindtijd26-4-2024 om 22:57
Openingsbod € 1.450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNijmegen,  Nederland