Georg Ruijter - Compositie [unicum] - 2195B - ingelijst

Georg Ruijter - Compositie [unicum] - 2195B - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Georg Ruijter - Compositie [unicum] - 2195B - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Georg Ruijter - Compositie [unicum] - 2195B - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Georg Ruijter - Compositie [unicum] - 2195B - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Georg Ruijter (1913-1982)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1969
TechniekOlieverf
DragerHardboard
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen45 x 45 cm (h x b)
Incl. lijst83 x 83 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Dit geschilderd origineel ‘ontwerp voor zeefdruk’ komt uit het voormalig atelier van Johannes Georg Ruyter. Vanaf 1945 werkte hij (geometrisch) abstract. Het beeld is 45 x 45 cm. PP 53 x 53 cm. Kleurstelling: rood/wit/zwart/groen. Wordt verzonden per koerier. Risico verzending is voor koper. Afhalen in de galerie in Zaandam verdient de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort ook tot de mogelijkheden. De randen van het werk zijn wat gekleurd, maar dat is door de inlijsting niet te zien.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 (NL), €100 (Vlaanderen), €185 (Wallonië) voor een pakket tot 150 x 110 cm . Prijzen exclusief 21% BTW.  Buiten NL en BE is bezorgen met een koerier niet mogelijk.
Afhalen - U betaalt vooraf. Daarna maakt u een afspraak. Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
Conditie
ConditieRedelijk
De randen van het werk zijn wat gekleurd, maar dat is door de inlijsting niet te zien.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zaandam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Georg Ruijter (1913-1982) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Zaansgroen
Lid sinds 2017
367 verkochte items
Alle items van deze verkoper (40)
83 cm
83 cm
45 cm
45 cm
Openingsbod € 250
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd9-4-2024 om 13:09
Eindtijd23-4-2024 om 21:27
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.