Georg Ruijter (1913-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Georg Ruijter
Georg Ruijter (1913-1982)

Georg Ruijter (1913-1982)

Kunstenaar

De Amsterdamse schilder-graficus Georg Ruijter volgde vanaf 1928 een opleiding tot tekenleraar en van 1933 tot 1937 een opleiding tot schilder aan de Rijskacademie in zijn woonplaats. Na de voltooing van zijn opleiding woonde de kunstenaar 5 jaar in Haarlem en het Friese Sloten. Daarna keerde hij weer naar Amsterdam terug. Hij schilderde landschappen, stillevens en portretten. Zijn stijl was aanvankelijk figuratief en af en toe geometrisch abstract, na 1958 concreet. Ruijter was lid van De Onafhankelijken en van de kunstenaarsvereeniging St.-Lucas.

Aangeboden items
5
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Georg Ruijter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Georg Ruijter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Georg Ruijter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Georg Ruijter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Georg Ruijter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Georg Ruijter!

Volg het aanbod kunst van Georg Ruijter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Georg Ruijter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Georg Ruijter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Georg Ruijter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Georg Ruijter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Georg Ruijter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Georg Ruijter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Georg Ruijter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Georg Ruijter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Georg Ruijter?

Kunst kopen van Georg Ruijter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Georg Ruijter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Georg Ruijter. Om meer kans te maken om de Georg Ruijter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Georg Ruijter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.