Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer - Verkocht

Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!
Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!Hans Leyerzapf - De gelukkige terugkeer kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Leyerzapf (1950)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65 x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage180/200
Hans Leijerzapf is geboren in Leiden in 1951. In 1974 studeerde hij af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag in grafiek en schilderen. Op de Academie had Hans al een voorliefde voor anekdotisch schilderen en tekenen en vond dat kunst niet “verheven” moest zijn, maar juist onderdeel van de samenleving. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn stijl en keuze voor onderwerpen. Hans Leijerzapf heeft iets met mannen die in de weer zijn met alledaagse of niet alledaagse voorwerpen.

Het zijn vaak onhandige poses, alsof de mannen met iets nutteloos bezig zijn en het voorwerp er in het geheel niet toe doet.

Bezichtiging van het kavel is altijd mogelijk. Alle contactinformatie kunt op onze eigen website vinden. Eventuele schade en oneffenheden zichtbaar op de foto’s maken onderdeel van de beschrijving.


Ref:MVK21746
Conditie
ConditieGoed
Het werk is over het algemeen in een goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hans Leyerzapf (1950)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  ArtDumay
Lid sinds 2021
31 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
33 cm
65 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNuenen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd18-9-2021 om 14:24
Eindtijd26-9-2021 om 19:52
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken