Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" - Verkocht

Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!
Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!Henk Klinkhamer - Westlandse schilder - fraai Expressionistisch portret "Henri de Turenne" kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henk Klinkhamer (1952)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2006
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen18 x 13 cm (h x b)
Incl. lijst25 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • Henk Klinkhamer (1952) exposeert al als 14-jarige. Op jonge leeftijd realiseert hij zich dat zijn verbeeldingskracht het best tot zijn recht komt op linnen en papier. Wie zijn schilderijen, tekeningen aanschouwt, ziet getuigenissen van een ongebreidelde passie. Zijn tomeloze gedrevenheid is elke penseelstreek duidelijk waarneembaar. Met kracht vertaalt hij zijn gevoelens op het doek en neemt de macht over het materiaal. Klinkhamer is wars van kunst die door academisch getoonzette regels tot stand komt en laat zich dan ook niet inperken door regels en opinies van anderen. Zijn fantasie is te omvangrijk om grenzen te accepteren. Nooit conformeren, maar je gevoel volgen. Een vrije geest laat zich niet beperken, is zijn adagium. Klinkhamer heeft zijn atelier temidden van de bollenvelden rond Lisse. Het bollenlandschap is een grote inspiratiebron. Samen met collega kunstenaar Jas kreeg hij internationale erkenning door een groot project met als basismateriaal honderdduizenden bloemen, op de Grote Markt in Haarlem. Klinkhamer exposeert in binnen- en buitenland en heeft een enorme verscheidenheid aan opdrachten uitgevoerd.
  • (bron: Gallerie Sous Terre)
Conditie
ConditieGoed
weinig zichtbare onregelmatigheden.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 7,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Henk Klinkhamer (1952) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
1260 verkochte items
Alle items van deze verkoper (108)
20 cm
25 cm
13 cm
18 cm