Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse - Verkocht

Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!
Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!Henri Matisse - "Coquelicots" van Henri Matisse kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henri Matisse (1869-1954)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1953
Techniek Varia
Stijl Expressionistisch
Onderwerp Bloemen en Planten
Afmetingen 41 x 123 cm (h x b)
itemOptions.framed.null.label 41 x 123 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd

Gelimiteerde zeefdruk oplage van het beroemde werk "Coquelicots" van Henri Matisse. Deze zeefdruk was opgenomen in een deel van de Franse portfolio Verve, "Dernieres Oeuvres de Matisse" ter ere van zijn laatste werken en postuum gepubliceerd door Teriade in Parijs in 1958. 

De zeefdruk is gedrukt op crème velijnpapier, door drukkerij Mourlot Freres, in de stijl van het Favisme.

Zeefdruk is fraai ingelijst. Komt met een 2-tal nauwelijks zichtbare beschadigingen in de hoeken van de zeefdruk en een hele kleine papier beschadiging op het blauwe gedeelte. 


Conditie
ConditieGoed
papier is niet vergeeld, de kleuren zijn prachtig, glas van lijst is onbeschadigd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Almere, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 6,95

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .