Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Mad dog (Groot) - Verkocht

Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Mad dog (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Mad dog (Groot) kopen? Bied vanaf 80!Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Mad dog (Groot) kopen? Bied vanaf 80!Jan Bollaert - Gemengde techniek op board, Mad dog (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Bollaert (1958)
TypeSchilderij
Jaartal1999
TechniekGemengde Techniek
DragerMarouflé
StijlStreet Art
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Acryl op papier, verlijmd op marouflé. De achtergrond is vervaardigd uit uitvergrote historische boeken of documenten.

Een certificaat van echtheid kan op aanvraag worden geleverd, door de kunstenaar.

 LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieGoed

Het rechter gedeelte met wat losse delen doek is hier en daar lichtelijk beschadigd.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan Bollaert (1958)

BelgischBelgischAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46978 verkochte items
Alle items van deze verkoper (666)
Pinterest
100 cm
100 cm
Dit item is verkocht voor 92,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-07-2020 om 18:04
Eindtijd:12-07-2020 om 22:19
Biedingen (1)
bambam
12 jul. / 22:11
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.