Jan Latinne - Mijn oogappel - Verkocht

Jan Latinne - Mijn oogappel kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Latinne - Mijn oogappel kopen? Bied vanaf 50!
Jan Latinne - Mijn oogappel kopen? Bied vanaf 50!Jan Latinne - Mijn oogappel kopen? Bied vanaf 50!Jan Latinne - Mijn oogappel kopen? Bied vanaf 50!Jan Latinne - Mijn oogappel kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Latinne (1936)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 40 x 51 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 52/99
Jan Latinne (Hamont, België 1936) is een autodidact die altijd een heel eigenzinnige en kleurrijke beeldentaal ontwikkeld heeft. Hij overschrijdt zegevierend de geluidsmuur die kunst van kunst scheidt en beschikt over een mysterieuze, haast hemelse gave om kleuren te laten versmelten tot unieke parels van harmonie. Hij is een goochelaar, die componeert met kleuren, zoals Mozart met muzieknoten: speels en dartel, frivool en blij. Dikwijls ongecompliceerd als een kind. Jan bouwt feesten op doek.

REF:BT21103
Bezichtiging is altijd mogelijk.
Het ophalen van uw aangekochte kunstwerk is mogelijk in Nuenen.
Ingelijste kunstwerken worden met koerier verstuurd, volgens de onderstaande tarieven. Niet gelijste werken zullen met de pakketdienst verzonden worden.
Oneffenheden op de foto's maken onderdeel van de kavel beschrijving. Deze worden niet apart benoemd. Het oplagenummer op de foto kan variëren met het ontvangen oplage nummer.
Conditie
ConditieGoed
Het werk is over het algemeen in een goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Jan Latinne (1936) 

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  ArtDumay
Lid sinds 2021
31 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
51 cm
40 cm