Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. - Verkocht

Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!
Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kopen? Bied vanaf 45!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van Riel (1907-1988)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1950
Techniek Varia
Stijl Klassiek
Onderwerp Landschap
Afmetingen 28 x 26 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Deze ets is door Jan in 1950 gemaakt. Een plaats eindigend op ...donk, doch wij zijn er niet achter kunnen komen welke plaats dit is geweest. 
Dit kunstwerk is vermoedelijk in het bezit gekomen van de familie van Mier-Coolen,  omdat Jan was gehuwd met de zus van de vader van mevrouw van Mier-Coolen en zij Jan zijn werk hebben gekocht of gekregen. Onlangs is mevrouw van Mier-Coolen overleden en in haar woning werd deze ets aangetroffen. Namens de familie mag ik deze te koop aan bieden. 
Het stuk verkeert in uitstekende staat, alleen de lijst is zoals u kunt zien iets beschadigd.
Links onder heeft Jan zowel op de ets als onder de ets gesigneerd. Van deze ets zijn 8 afdrukken gemaakt, dit is de 4e. Wat het getal 125 op de ets betekend is ook niet bekend.
De lijst om de ets is destijds gemaakt door Kunsthandel - Lijstenmakerij Jos van Santvoord uit Tilburg., de plaats waar Jan het merendeel van zijn leven heeft gewoond.
Conditie
ConditieZeer Goed
Achter glas bewaard en ingelijst. Lijst iets beschadigd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Wuustwezel, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen België € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .