Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 - Verkocht

Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!
Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!Judith de Kleuver – Zeefdruk – Kunstacademie MINERVA Groningen–Gesigneerd- 1994 kopen? Bied vanaf 5!
Vergelijkbaar item plaatsen
 • Omschrijving
 • Ongespecificeerd
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Een zeefdruk van Judith de Kleuver, gemaakt tijdens haar studie aan de Kunstacademie Minerva in Groningen in het studiejaar 1994. Gemaakt in een oplage van 35 exemplaren.

Judith de Kleuver  studeerde af als ‘Grafisch ontwerper’ en werkte bij verschillende ontwerpbureau’s. Sinds 2006 heeft zij haar eigen ontwerpbureau ‘Stila’.

 

Academie Minerva is een school op het gebied van beeldende kunst, vormgeving en popcultuur en is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen.

In 1964 werd de voormalige kunstnijverheidsschool een zelfstandige Academie voor Beeldende Kunsten (ABK). In de jaren daarna werd les gegeven op verschillende plekken in de stad. In 1984 verhuisde Academie Minerva naar een nieuw gebouw, van architect Piet Blom, aan het Gedempte Zuiderdiep. Onder andere diverse leden van de Groninger Kunstkring De Ploeg (1918) hebben aan Minerva gestudeerd.

 

Wij bieden via Kunstveiling.nl momenteel  meerdere werken van kunstenaars uit hun studiejaar 1994 aan de Kunstacademie Minerva Groningen ter veiling aan. Al deze werken zijn op A4-formaat en gemaakt in een oplage van ongeveer 35 exemplaren. Interessante  werken van kunstenaars aan het begin van hun carrière. Klik hiervoor op “Alle items van deze verkoper”.

 

Titel: Zonder titel / titel onbekend (“Vogels”).

Kunstenaar: Judith de Kleuver .

Techniek: Zeefdruk.

Jaartal:  1994.

Afmetingen: Papier, 29,7 x 21 cm. Beeld, 20 x 13 cm.

Ingelijst: Nee.

Gesigneerd: Handgesigneerd met potlood rechtsonder.

Oplage: 35. Dit is nr 14.

Herkomst: Uit een particuliere kunstverzameling.

Conditie: In goede staat. Zie ook de foto’s.

 

Afhandeling:

-Het werk kan afgehaald worden (in Amsterdam).

-Het werk kan verzonden worden via Postnl.

Verzendkosten:

Binnen Nederland: 2,25 euro (ongeacht het aantal gekochte werken uit deze “Minerva-collectie” 1994).

Naar België: 5,00 euro. (ongeacht het aantal gekochte werken uit deze “Minerva-collectie” 1994).

 

Vragen? Stuur gerust even een mailtje.

Kijk ook eens bij onze andere veilingaanbiedingen voor bijzondere schilderijen, tekeningen, etsen, zeefdrukken, litho’s en andere kunst.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ongespecificeerd


Geplaatst door  kunst_ikhebje
Lid sinds 2013
610 verkochte items
Alle items van deze verkoper (23)