Kees de Goede - Zeefdruk, OMAGH.98 (PULSE 0) - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Kees de Goede - Zeefdruk, OMAGH.98 (PULSE 0) - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 500!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Kees de Goede - Zeefdruk, OMAGH.98 (PULSE 0) - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 500!
Kees de Goede - Zeefdruk, OMAGH.98 (PULSE 0) - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 500!Kees de Goede - Zeefdruk, OMAGH.98 (PULSE 0) - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 500!Kees de Goede - Zeefdruk, OMAGH.98 (PULSE 0) - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees de Goede (1954)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2003
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen161 x 121 cm (h x b)
Incl. lijst166.5 x 126.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2/30

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieZeer Goed
Het werk zelf is in zeer goede staat. Het plexiglas heeft meerdere krassen/beschadigingen. Een deel van de clips van de lijst (aan de achterzijde) zijn los, omdat op sommige plekken het hout is gespleten en de clips geen houvast meer hebben. Het werk en het plexiglas zitten wat los in de lijst. Veel stofjes achter het plexiglas.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Kees de Goede (1954) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10016 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
126.5 cm
166.5 cm
121 cm
161 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd13-1-2020 om 10:51
Eindtijd21-1-2020 om 16:28
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken