Koen Vermeule - zonder titel - Verkocht

Koen Vermeule - zonder titel kopen? Bied vanaf 750!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Koen Vermeule - zonder titel kopen? Bied vanaf 750!
Koen Vermeule - zonder titel kopen? Bied vanaf 750!Koen Vermeule - zonder titel kopen? Bied vanaf 750!Koen Vermeule - zonder titel kopen? Bied vanaf 750!Koen Vermeule - zonder titel kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Koen Vermeule (1965)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2006
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen120 x 160 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage25
Koen Vermeule doorliep in 1990-1992 de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en schildert sindsdien aan een oeuvre dat zich kenmerkt door licht en helderheid. Vermeule is virtuoos in zijn verfgebruik en heeft een scherp oog voor iconische beelden. Zijn werk is verspreid in binnen- en buitenland in talloze collecties.
"Koen Vermeule schildert graag landschappen – weidse landschappen met zware luchten, diepe horizonnen en brede voren in dikke klei. Hij schildert ook graag mensen, eenzame mensen vaak die verloren in de wereld lijken rond te dolen".

"Hij stelt het weidse karakter en de uitgestrektheid van het landschap centraal. De horizonnen zijn dominant en de luchten indrukwekkend. Vermeules doeken zijn contrastrijk. Enerzijds door het sterke kleurgebruik, anderzijds door de reflecties en schaduwen die veelvuldig aanwezig zijn".


Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Eindhoven, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 6,50
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Koen Vermeule (1965) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Johnjonas
Lid sinds 2018
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
160 cm
120 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEindhoven,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd16-10-2019 om 21:05
Eindtijd23-10-2019 om 21:16
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken