Manuel Menan: Gemengde Techniek, Je kwam zingende met de dageraad - Verkocht

Manuel Menan: Gemengde Techniek, Je kwam zingende met de dageraad kopen? Bied vanaf 1!
Manuel Menan: Gemengde Techniek, Je kwam zingende met de dageraad kopen? Bied vanaf 1!Manuel Menan: Gemengde Techniek, Je kwam zingende met de dageraad kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Manuel Menan (1946)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Ets, Aquatint en Reliëfdruk van Manuel Menan

Titel: Je kwam zingende met de dageraad en bracht mij een levensadem op mijn lippen en alleen zo begon de nieuwe dag voor mij
Jaartal:  1973
Afmetingen beeld: 62,5 cm x 48,5 cm (afmetingen blad: 76 cm x 56 cm)
Oplage: 3/25
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (r.o.)
Ingelijst: Nee
Materiaal: Ets/Aquatint en Reliëfdruk op geschept papier

Conditie:
In goede staat, maar met wat lichte kreuk in de randen van het blad, buiten het beeld. Ingelijst of in Passe-partout is dit niet/nauwelijks zichtbaar.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Manuel Menan (1946)

SpaansSpaansAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (651)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-01-2014 om 14:27
Eindtijd:20-01-2014 om 14:27
Biedingen (5)
cronopio
20 jan. / 11:25
€ 20
TWL
17 jan. / 17:53
€ 15
ARTillery
16 jan. / 17:01
€ 10
joopschuite
16 jan. / 17:01
€ 5
ARTillery
12 jan. / 15:21
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.