Mark Mulders - Mark Mulders: Foto, Florence II - Verkocht

Mark Mulders: Foto, Florence II kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Mark Mulders: Foto, Florence II kopen? Bied vanaf 35!
Mark Mulders: Foto, Florence II kopen? Bied vanaf 35!Mark Mulders: Foto, Florence II kopen? Bied vanaf 35!Mark Mulders: Foto, Florence II kopen? Bied vanaf 35!Mark Mulders: Foto, Florence II kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Mark Mulders (1943)
TypeFotografie
Periode1945 t/m 1999

Titel: Florence II
Jaartal: 1986
Afmetingen foto: 50 cm x 50 cm (onderblad: 70 cm x 60 cm)
Oplage: niet genummerd
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Foto op fotopapier, op papier gesigneerd onderblad.
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat, maar met enkele lichte beschadigingen in het beeld en langs de randen van de foto en met wat lichte beschadigingen in de hoeken van het onderblad.


Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQRW

 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Mark Mulders (1943)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10015 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-7-2017 om 14:40
Eindtijd6-8-2017 om 14:40
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken