Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier

Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!
Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Nobless (1987)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2022
TechniekGemengde Druktechniek
DragerPapier
StijlStreet Art
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen75 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1/1

Uniek 1/1 werk, gesigneerd door Noble$$ (gestencild), met certificaat van echtheid.
Gemengde techniek op papier van museumkwaliteit met acrylverbetering door de hand van de kunstenaar.

Uitstekende investering voor verzamelaars.
TECHNIEK: Acrylverf op papier, Gemengde techniek, Lithografie
SIGNATUUR: gesigneerd met stencil, Handgesigneerd
JAAR: 2022
EDITIE: 1/1

Taxatie waarde:
€2000 - €3500

NOBLE$$ is een opkomende kunstenaar die geboren is in Frankrijk, maar op jonge leeftijd naar Amerika verhuisde. Zijn creatieve stijl komt voort uit onderzoek en verkenning van de stedelijke ruimte. Hij ontdekte zijn passie terwijl hij de wereld rondreisde, altijd met een camera in de hand. De meeste kunstwerken van NOBLE$$ zijn plaatsen die hij verkende en vastlegde om zijn gevoelens op een specifiek moment uit te drukken. Maar hij houdt er ook van om met stijl en humor karakters weer te geven en paradoxen te benadrukken.
Geboren in de vroege jaren 90, begon hij zijn carrière als "straatartiest" door zijn werk te exposeren in verschillende online galerijen en op sociale netwerken.
NOBLE$$ stukken illustreren zelfexpressie en elk stuk is gemaakt door de weerspiegeling van een herinnering, van iemands omgeving: de stad, de lichten en het stadsverkeer, die het grenzeloze aspect van iemands werk uitdrukken.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Kunstwerk zonder gebruik afkomstig vanaf kunstenaar.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Almere, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland Gratis verzending
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 40,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd28-12-2023 om 19:10
Eindtijd7-1-2024 om 20:14
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieALMERE,  Nederland