Nobless (1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nobless
Nobless (1987)

Nobless (1987)

Kunstenaar

NOBLESS (Marseille 1987)


Streetart Kunstenaar

Aangeboden items
3
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Nobless - VIBRANT GIRL kopen? Bied vanaf 650!
Nobless (1987) Frans VIBRANT GIRL
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen77 x 115 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 650
Bied mee Bied mee
Nobless - Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier kopen? Bied vanaf 100!
Nobless (1987) Frans Eyes - Pop Art - Street Art - TopGun - Tom Cruise - Acryl op papier
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen75 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Nobless - City - Dubai kopen? Bied vanaf 400!
Nobless (1987) Frans City - Dubai
TechniekAcryl
Afmetingen55 x 81.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Nobless

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nobless? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nobless. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nobless en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nobless te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nobless!

Volg het aanbod kunst van Nobless te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nobless te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nobless instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nobless kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nobless!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nobless kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nobless en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nobless via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nobless of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nobless?

Kunst kopen van Nobless begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nobless, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nobless. Om meer kans te maken om de Nobless te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nobless! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.