Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen

Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen kopen? Bied vanaf 175!
Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen kopen? Bied vanaf 175!Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen kopen? Bied vanaf 175!Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen kopen? Bied vanaf 175!Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen kopen? Bied vanaf 175!Peter Dumas - Het Weeshuis Vlaardingen kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Dumas (1944)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1994
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlMinimalistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen49 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst56 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplagen.v.t.; E.A.
Kunstenaar: Peter Dumas (1944)
*
Dumas staat bekend om zijn opvallende grafische werken die een unieke combinatie van realisme en abstractie vertonen. Zijn kunstwerken weerspiegelen vaak diepgaande emotionele lagen en roepen bij de kijker een scala aan gevoelens op. De kunstenaar put inspiratie uit diverse bronnen, variërend van literatuur en muziek tot persoonlijke ervaringen, wat resulteert in een veelzijdige en evoluerende artistieke stijl.

Gedurende zijn carrière heeft Peter Dumas deelgenomen aan tal van tentoonstellingen in gerenommeerde galerieën en musea over de hele wereld. Zijn werken zijn opgenomen in zowel particuliere als openbare collecties, waardoor hij een blijvende invloed heeft op de kunstgemeenschap.  
*
Titel: Het Weeshuis Vlaardingen
*
Datering: 1994
*
Oplage: ongenummerd; epeuvre d’artiste (Aanduiding (E.A.) op grafiekbladen : litho's, etsen, zeefdrukken of houtsneden die niet genummerd zijn. Het betreft een klein aantal exemplaren dat de kunstenaar trekt om papier, inkt en druk te controleren. Soms worden deze niet genummerde bladen in het archief van de kunstenaar en of de uitgever bewaard, maar in de meeste gevallen worden ze ook naast de genummerde oplage te koop aangeboden.)
*
Hoogte en breedte: lijst 56x70
*
Foto’s maken onderdeel uit van de beschrijving. Goede conditie. Hele kleine gebruikssporen op de lijst. Goed genoeg om op te hangen. Rechstreeks van atelier kunstenaar.
*
Inclusief verzending met track and trace, in de buurt van Rotterdam/Leiden kom ik hem even brengen, of kan worden opgehaald bij Coolhaven of bij de Kuip (Rotterdam) of bij de Oostpoort (Leiden). Zal zeer zorgvuldig worden verpakt. Verzendingskosten €20,00.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rotterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Dumas (1944) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  mooirotterdams
Lid sinds 2020
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
77 cm
56 cm
70 cm
49 cm
Veilinggegevens
Starttijd16-11-2023 om 17:58
Eindtijd26-11-2023 om 19:21
Openingsbod € 175
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRotterdam,  Nederland