Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst - Verkocht

Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Richard Smeets - Dame aan het water - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Richard Smeets (1955)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpNaakt
IngelijstIngelijst
Afmetingen18 x 15 cm (h x b)
Incl. lijst33 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplageea

Richard Smeets (Gennep, 1955) is een Nederlandse beeldhouwer en kunstschilder werkzaam in Heijen. Richard Smeets heeft zijn opleiding gevolgd aan de Stadsacademie Beeldende Kunsten in Maastricht. Sinds medio jaren ’80 is zijn werk te omschrijven als lyrisch-abstract. Naar eigen zeggen komt zijn werk tot stand in drie fasen. De basis vormt een ervaring, een herinnering, die de schilder vervolgens materialiseert in verf en kleur.

Richard Smeets maakt weinig gebruik van schetsen, maar werkt vanuit de indrukken die hij heeft in zijn geheugen. In die zin zijn zijn werken expressionistisch te noemen en kennen ze verwantschap met Willem de Kooning, Karel Appel, Pierre Alechinsky, Eugène Brands, Ger Lataster, Jef Diederen en Pieter Defesche. Tevens kiest hij zijn thema’s uit de traditie van de kunstgeschiedenis.

ref:JS21128
Conditie
ConditieGoed
Het werk is over het algemeen in een goede staat met lichte gebruiksporen
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Richard Smeets (1955)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (15)

Geplaatst door  ArtDumay
Lid sinds 2021
31 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
28 cm
33 cm
15 cm
18 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNuenen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd14-9-2021 om 14:10
Eindtijd19-9-2021 om 20:35
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken