Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes

Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!
Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!Willem Frederik Noordijk - landschap met koeien bij de Gooijergracht te Blaricum, Laren, Eemnes kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Frederik Noordijk (1887-1970)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst56 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

De kunstschilder Willem Frederik Noordijk woonde en werkte aanvankelijk in Schiedam, Den Haag en van 1919 af in Laren en Eemnes. Hij maakte reizen naar Frankrijk, Spanje, Engeland en Italië.

Noordijk was leerling van de Akademie v. B.K. in Den Haag (1914 – 1917) o.l.v. Frits Jansen.

Hij schildert, aquarelleert, tekent (pen pastel) en etst in impressionistische trant landschappen, dieren, figuren en bloemen. Noordijk was lid van ‘St. Lucas’ te Amsterdam.

Info: Lexicon Pieter A. Scheen, RKD, Lexicon P.M.J. Jacobs.

Dit schilderij is verfijnder dan doorgaans van Noordijk gewend is en doet sterk denken aan werk van de Larense kunstenaar Johan Meijer.


Professioneel gereinigd, gevat in mooi lijst: dus hangklaar!

NB. Tot een straal van100 km met Zandvoort als middelpunt ben ik bereid het schilderij te bezorgen tegen 0,20 cent per te rijden km's (retour).


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zandvoort, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 34,00
Naar Duitsland € 34,00
Europese Unie € 34,00
Wereldwijd € 50,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 350
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZandvoort,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd5-5-2024 om 10:54
Eindtijd14-5-2024 om 22:36
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.