Eva Design
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eva Design
Eva Design

Eva Design

Designer

EVA DESIGN

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Eva Design - schaal kopen? Bied vanaf 50!
Eva Design Italiaans schaal
Afmetingen15 cm x 27.5 cm x 27.5 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Eva Design - Vaas/kruik kopen? Bied vanaf 50!
Eva Design Italiaans Vaas/kruik
Afmetingen27.5 cm x 21 cm x 21 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Design kopen van Eva Design

Wilt u graag design kopen van Eva Design? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Eva Design. Betaalbare en exclusieve design van Eva Design en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Eva Design te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Eva Design te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Eva Design te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eva Design instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Eva Design design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Eva Design!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Eva Design kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Eva Design en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Eva Design via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Eva Design of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Eva Design?

Design kopen van Eva Design begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Eva Design, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Eva Design. Om meer kans te maken om het designobject van Eva Design te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Eva Design! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.