Fons Brasser (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Fons Brasser
Fons Brasser (1944)

Fons Brasser (1944)

Kunstenaar

Bied nu mee op 2 item(s) van Fons Brasser
Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Fons Brasser

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Fons Brasser verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Fons Brasser dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Fons Brasser verkopen?

Verkoop kunst van Fons Brasser via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Fons Brasser verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Fons Brasser en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Fons Brasser die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Fons Brasser via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Fons Brasser kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Fons Brasser te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Fons Brasser te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Fons Brasser gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Fons Brasser via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Fons Brasser op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Fons Brasser toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Fons Brasser niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Fons Brasser te vergroten!

Ik wil kunst van Fons Brasser verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Fons Brasser dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Fons Brasser. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.