Jeff Koons - Jeff Koons, Guggenheim Multiple, Puppy 1992, handversierd zeldzaam - Verkauft

Jeff Koons, Guggenheim Multiple, Puppy 1992, handversierd zeldzaam kaufen? Bieten Sie von 250!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Bild / Objekt

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Jeff Koons, Guggenheim Multiple, Puppy 1992, handversierd zeldzaam kaufen? Bieten Sie von 250!
Jeff Koons, Guggenheim Multiple, Puppy 1992, handversierd zeldzaam kaufen? Bieten Sie von 250!Jeff Koons, Guggenheim Multiple, Puppy 1992, handversierd zeldzaam kaufen? Bieten Sie von 250!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Jeff Koons (1955)
Art des KunstwerksBild / Objekt
Zeitraum1945 bis 1999
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

Zeldzaam, zeer gezocht en waardevol klein schaalmodel (18 x 19 x 13 cm) hoog) van "Puppy 1992" van Jeff Koons, een tien meter hoog beeld, versierd met verse bloemen en planten, dat staat voor het Guggenheim Museum in Bilbao. Het beeldje is helemaal nieuw! Op mijn reis door Noord Spanje deze zomer heb ik enkele puppy's kunnen kopen. 

Dit kleine exemplaar is met de hand versierd (en daardoor is elk exemplaar uniek!) met droogbloemen en is een kleine versie van het grote exemplaar, op een sokkeltje met het opschrift "c. TAMCB Guggenheim Bilboa Museoa", "Hecho a Mano", "Jeff Koons"en "Puppy 1992". 

Het beeldje zit in de originele verpakking en is een waar "Collectors Item!" Het is al jaren uitverkocht bij het museum en zeer moeilijk te vinden. Op eBay.com vraagt men tussen de 1250 en 4000 dollar voor deze beeldjes. Ook op andere sites vraagt men  meer dan de prijs die hier wordt gevraagd. Bijvoorbeeld bij veilinghuis "Art Curiel" te  Parijs opbrengst in 2011; € 1450,00

 
Jeff Koons (1955) is een Amerikaans Neo Pop art kunstenaar die woont en werkt in New York. Hij is in alle grote musea en collecties over de hele wereld en zijn werk brengt vele miljoenen. (zie bijvoorbeeld de aankomende Sotheby's veiling!) Zijn thema's zijn; banaliteit, popart, verleiding, seks en kitsch. Zo maakt hij tegenwoordig zeer grote sculpturen van metaal die lijken op opblaasfiguurtjes van bijvoorbeeld een opblaashondje. Hij heeft enige tijd geleden een grote tentoonstelling gehad in een bijzondere locatie, namelijk Versailles.

Sendung
SendenAufgrund seiner Größe oder Zerbrechlichkeit ist es nicht möglich, diesen Artikel per Post zu versenden

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Auktionsdetails
Startzeit2-9-2014 um 17:26
Endzeit9-9-2014 um 17:26
Gebote (1)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen