Aldo Rossi - Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) - Verkocht

Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!
Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!Aldo Rossi - Verlust der Mitte / Bonnefantenmuseum, ets (prachtig ingelijst) kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aldo Rossi (1931-1997)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Schitterende ets van Aldo Rossi uit 1991.  Met pen gesigneerd, gedateerd (‘93) en genummerd (25/120).  Prachtig ingelijst door kunsthandel Van Wersch in Heerlen.  In mint conditie.

 

Afmetingen: 70cm x 50cm (incl. lijst), 44cm x 30cm (beeld)

 

Bij aankoop moet het werk opgehaald worden in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

 

-------------------------------------------------------

Aldo Rossi (Italië, 1931-1997) geldt als een van de belangrijkste designers en architecten van de vorige eeuw. Ook zijn grafische werk wordt zeer goed gewaardeerd en werd geëxposeerd in verschillende vooraanstaande galerieën en musea.

 

In 1990 werd Rossi gevraagd om het nieuwe Bonnefantenmuseum in Maastricht te ontwerpen.  Deze ets uit 1991 (zie etsplaat) is een van de conceptuele tekeningen die Rossi gebruikte om zijn ontwerp vorm te geven.  In 1995 werd het museum voor het publiek geopend.  Meer informatie is te vinden op:

 

http://www.bonnefanten.nl/nl/over_bonnefanten/gebouw_en_architect/verlust_der_mitte

http://www.bonnefanten.nl/nl/over_bonnefanten/gebouw_en_architect

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .