Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst!

Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst! kopen? Bied vanaf 395!
Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst! kopen? Bied vanaf 395!Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst! kopen? Bied vanaf 395!Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst! kopen? Bied vanaf 395!Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst! kopen? Bied vanaf 395!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Angele Etoundi Essamba (1962)
TypeFotografie
Jaartal2006
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
StijlRealistisch
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen68 x 103 cm (h x b)
Incl. lijst76 x 111 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage20 exemplaren
Mooie foto in museale lijst van de Afrikaanse kunstenaar Angele Etoundi Essamba. Een werk dat zo aan de muur kan worden gehangen! 
U kunt het werk vooraf komen bekijken in de Schatkamer van galerie Rotor in Gorcum, na aankoop afhalen of verzenden per koerier met lijst. Het werk zit in een gebruikte lijst maar prima toonbaar. De foto is door het glas van de lijst heen genomen.
Pandemietip: In overleg kunt u uw aankopen laten opslaan in onze verwarmde opslagruimte en ze in een later stadium ophalen.
Wij kunnen ook uw inlijstingen verzorgen.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Angele Etoundi Essamba (1962)

Nederlands NederlandsKameroenees Kameroenees

Geplaatst door  Kunstbedrijf
Lid sinds 2016
1371 verkochte items
Alle items van deze verkoper (496)
111 cm
76 cm
103 cm
68 cm
Veilinggegevens
Starttijd6-8-2023 om 14:53
Eindtijd20-8-2023 om 21:26
Openingsbod € 395
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieGorinchem,  Nederland