• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Angele Etoundi Essamba (1962)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Angele Etoundi Essamba

Angele Etoundi Essamba (1962)

Kunstenaar

Angele ETOUNDI ESSAMBA (Douala, 1962)

Aangeboden items
2
Verkochte items
16
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst! kopen? Bied vanaf 395!
Angele Etoundi Essamba - Maine au henne II met lijst!

Fotografie

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd29-05-2022 om 21:02

Jaartal2006
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen76 cm x 111 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Angele Etoundi Essamba - Voile I met lijst! kopen? Bied vanaf 395!
Angele Etoundi Essamba - Voile I met lijst!

Fotografie

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd11-03-2022 om 21:36

Jaartal2006
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen111 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Angele Etoundi Essamba

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angele Etoundi Essamba? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angele Etoundi Essamba. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angele Etoundi Essamba en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angele Etoundi Essamba te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angele Etoundi Essamba!

Volg het aanbod kunst van Angele Etoundi Essamba te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angele Etoundi Essamba te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angele Etoundi Essamba instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angele Etoundi Essamba kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angele Etoundi Essamba!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angele Etoundi Essamba kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angele Etoundi Essamba en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angele Etoundi Essamba via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angele Etoundi Essamba of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angele Etoundi Essamba?

Kunst kopen van Angele Etoundi Essamba begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angele Etoundi Essamba, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angele Etoundi Essamba. Om meer kans te maken om de Angele Etoundi Essamba te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angele Etoundi Essamba! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.