Antoinette Gispen: Lino snede, Solitude - Verkocht

Antoinette Gispen: Lino snede, Solitude kopen? Bied vanaf 1!
Antoinette Gispen: Lino snede, Solitude kopen? Bied vanaf 1!Antoinette Gispen: Lino snede, Solitude kopen? Bied vanaf 1!Antoinette Gispen: Lino snede, Solitude kopen? Bied vanaf 1!Antoinette Gispen: Lino snede, Solitude kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Antoinette Gispen (1921)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Solitude
Jaartal: 1981
Afmetingen board: 100 cm x 67 cm (Beeld: 50,5 cm x 47 cm)
Oplage: 8/12 eigen druk
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Lino snede op rijstpapier
Ingelijst: Nee, rijstpapier geplakt op grijskleurig board.
Conditie: In redelijke staat. Linksboven is de hoek omgevouwen en gescheurd. Achterop zit plak materiaal om de hoek op z'n plek te houden. Dient echter wel gerestaureerd te worden. Linksonder zit ook een scheur (2 cm). De bovenzijde van het beeld is licht geraffeld en de randen rondom het board ook. 
Herkomst: Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen in de veiling, help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken! Voor meer informatie zie: www.onterfdgoed.nl

 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQOG

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 3,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-05-2018 om 15:37
Eindtijd:27-05-2018 om 15:37
Biedingen (2)
RVZ1
20 mei / 11:38
€ 3
Eleo
16 mei / 22:28
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.