Banksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD) - Verkocht

Banksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Vinyl

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Banksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD) kopen? Bied vanaf 1!
Banksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD) kopen? Bied vanaf 1!Banksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Banksy (1974)
Type kunstwerkVinyl
Jaartal2002
TypeOverig
StijlRock & Pop
UitgaveOverig

Compilatie-album op CD door Skitz, Badmeaninggood Vol. 1, met een door Banksy ontworpen cover.

Label: Ultimate Dilemma – UDR CD 018


Banksy heeft een groot aantal platen- en cd-hoezen ontwerpen die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. Zijn ontwerpen werden in een aantal grote internationale tentoonstellingen getoond, waaronder in Stockholm (2012), Rome (2016) en Genua (2019-2020). 

Herkomst: Private collectie, Nederland.

Afmetingen lijst: 33 x 24 cm.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.
Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP/CD te luisteren. De conditie wordt dus optisch beoordeeld. Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Conditie
ConditieZeer goed (VG+/VG)
Deze record(cover) is ingelijst t.b.v. een expositie. Bij het uitnemen uit de lijst/passe-partout kunnen er beschadigingen op de achterkant van de hoes ontstaan c.q. zitten. De disc is niet bekeken/getest op eventuele mankementen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 14,49
Naar Duitsland € 14,49
Europese Unie € 14,49
Wereldwijd € 24,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd17-2-2021 om 13:51
Eindtijd28-2-2021 om 21:00
Biedingen (16)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken