Banksy (1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Banksy
Banksy (1974)

Banksy (1974)

Kunstenaar

BANKSY (Bristol 1974)

Banksy is het pseudoniem van een Britse kunstenaar. Hoewel er weinig zekerheid is over de ware identiteit van Banksy wordt aangenomen dat Robin Gunningham uit Bristol de beroemde Street-Art kunstenaar is. Anderen menen dat Robert Del Naja, de Britse kunstenaar, muzikant en medeoprichter van de popformatie Massive Attack, de echte identiteit is van Banksy.

Aangeboden items
3
Verkochte items
151
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. (225 x Favoriet)
filters
Banksy - Paris Hilton - DJ Dangermouse kopen? Bied vanaf 750!
Banksy (1974) Engels Paris Hilton - DJ Dangermouse
TechniekOverig
Afmetingen13 cm x 14 cm x 0.5 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Banksy - Banksy x Love Welcomes GDP Welcome Mat kopen? Bied vanaf 1950!
Banksy (1974) Engels Banksy x Love Welcomes GDP Welcome Mat
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen40 cm x 60 cm x 2 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 1.950
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Banksy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Banksy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Banksy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Banksy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Banksy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Banksy!

Volg het aanbod kunst van Banksy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Banksy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Banksy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Banksy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Banksy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Banksy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Banksy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Banksy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Banksy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Banksy?

Kunst kopen van Banksy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Banksy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Banksy. Om meer kans te maken om de Banksy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Banksy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.