Christine Comyn - Giclée, Legerte - Ingelijst - Verkocht

Christine Comyn - Giclée, Legerte - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Christine Comyn - Giclée, Legerte - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!
Christine Comyn - Giclée, Legerte - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!Christine Comyn - Giclée, Legerte - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!Christine Comyn - Giclée, Legerte - Ingelijst kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christine Comyn (1957)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode2000 t/m Heden
TechniekGiclée
DragerPapier
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen54 x 45 cm (h x b)
Incl. lijst85 x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage22/30

Oorspronkelijke galerieprijs: € 1.105,00

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQTL 

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Christine Comyn (1957)

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
2081 verkochte items
Alle items van deze verkoper (115)
74 cm
85 cm
45 cm
54 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd11-3-2019 om 16:28
Eindtijd24-3-2019 om 20:47
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken