Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec)

Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!
Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!Cornelis Brandenburg - Oostzijde van het Damrak met oa het Bureau voor Handelsinlichtingen (Ick waec) kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cornelis Brandenburg (1884-1954)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen30 x 20 cm (h x b)
Incl. lijst44.5 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraaie ets van Cornelis Brandenburg met zicht op het Damrak (Damrak, het Bureau voor Handelsinlichtingen en de toren van de Oude Kerk - zomer stadsbeeld) - CB 063 M (bron "Een aanzet tot een monografie en een oeuvre-overzicht" van Tim Timmerman).

Het werk is ingelijst, de lijst heeft lichte gebruikssporen, maar is in nette staat. 


Titel:
 De oostzijde van het Damrak met links de achterzijde van Warmoesstraat 54-56 en rechts de Oudebrugsteeg nummers 18, 8, 12 en 16
Beschrijving:
Gezien over steiger 2 naar steiger 6. Geheel rechts een deel het gebouw van het Bureau voor Handelsinlichtingen met de spreuk 'Ick Waec'. Techniek: ets.

Geografische aanduiding:
Straat Oude Brugsteeg
Huisnummer van / tot 8 - 18
Straat Warmoesstraat
Huisnummer van / tot 54 - 56
Straat Damrak
Conditie
ConditieGoed
De lijst heeft wat randschade en de ets zelf verdient het om gebleekt te worden.
Zie de laatste foto voor het resultaat na schoonmaak.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zandvoort, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 40,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Huidig bod € 10
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 15
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZandvoort,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-4-2024 om 9:54
Eindtijd10-5-2024 om 21:00
Biedingen (1)
Eeman
26 apr. / 13:18
€ 10
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.