Dirkje Kuik - Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels.

Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!
Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!Dirkje Kuik / Slachters Keesje, map (groen) met 4 egels en druksels. kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dirkje Kuik (1929-2008)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Porcupine Post, map samengesteld uit l litho en drie clichédrukken van Slachters Keesje, met colophon, nieuwjaarswens 1966/1967, zie blz. 126 en 127 Catalogus Grafisch Gezelschap de Luis 2008/ roman Koot e.a.

Titel: Nieuwsjaarwens 1966/1967
Jaartal: 1966/1967
Afmetingen beeld: 50 cm x 35 cm (Map met egel)
Oplage: 90
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met  potlood (rechtsonder)
Materiaal: Litho- en clichédruk op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat.
 

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Stichting Dirkje Kuik te Utrecht. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving. Wij hanteren een verzendtermijn van 7 tot 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Meerdere aankopen bij de Stichting Dirkje Kuik collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden.)

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken.


Garantie:
Dit werk wordt door Stichting Dirkje Kuik gegarandeerd, en is afkomstig uit de privé collectie van Dirkje Kuik, tenzij anders vermeld.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan bij Stichting Dirkje Kuik te Utrecht, op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Verzendopties:

 

Nederland : vanaf 12,50 euro

België         : vanaf 20,00 euro

 

 Afhankelijk van gewicht en soort gewenste verzending (gebruik de button : “Vraag de Verkoper”).

 

qqluis

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .