Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool - Verkocht

Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!
Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het parool kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Erwin Olaf (1959)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 2009
Techniek Varia
Afmetingen 41 x 58 cm (h x b)
Gesigneerd Signatuur meegedrukt
The mother is onderdeel van de serie Dawn, waarin een beeld wordt geschetst van een Russisch gezin in het begin van de twintigste eeuw.  Het Parool heeft in samenwerking met Olaf het kunstwerk gedrukt op krantenpapier en in 2009 uitgegeven.
Conditie
ConditieRedelijk
Het werk is gedrukt op krantenpapier en derhalve gevouwen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Stavoren, friesland., Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .