Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd - Verkocht

Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!
Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Frits van Eeden - Grote (Houtskool)tekening van 2 liggende Lynxen - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frits van Eeden (1944)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekHoutskool
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • De in Tilburg geboren kunstenaar Frits van Eeden (1944) is opgegroeid in Den Haag. Hij volgde zijn beroepsopleiding in Den Haag en Amsterdam. Na 3 jaar in London gewerkt te hebben vertrok hij naar de Verenigde Staten en na een 'Best of Show' kreeg hij een parttime baan aangeboden door het Brevard Art Centre and Museum in Melbourne, Florida. De eerste prijs was een solotentoonstelling in het museum en een job als leraar aan de academie.

    Hij werd werkend lid van Pulchri Studio in 1966 (Haagse kunstenaarsvereniging). Hij is nog steeds werkzaam als schilder en beeldhouwer. Door het beeldhouwen heeft ook zijn schilderwerk een driedimensionale invloed en is zeer duidelijk herkenbaar. Zijn werken zijn op veel binnen- en buitenlandse tentoonstellingen te zien geweest (Verenigde Staten, Singapore, Engeland, St. Tropez, Duitsland).
Conditie
ConditieGoed
weinig zichtbare onregelmatigheden. papier heeft wat randschade. Kan op verzoek tegen kostprijs in passe partout en/of lijst naar keuze worden geplaatst .
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 7,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Frits van Eeden (1944) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
1243 verkochte items
Alle items van deze verkoper (110)
70 cm
50 cm