Frits van Eeden (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frits van Eeden
Frits van Eeden (1944)

Frits van Eeden (1944)

Frits van Eeden werd geboren in Tilburg (1944) en groeide op in Den Haag. Hij volgde zijn beroepsopleiding in Den Haag en Amsterdam. Na 3 jaar in London gewerkt te hebben vertrok hij naar de Verenigde Staten en na een 'Best of Show' kreeg hij een part-time baan aangeboden door het Brevard Art Centre and Museum in Melbourne, Florida. De eerste prijs was een solo-tentoonstelling in het museum en een job als leraar aan de academie. Hij werd werkend lid van Pulchri Studio in 1966 (Haagse kunstenaarsvereniging). Hij is nog steeds werkzaam als schilder en beeldhouwer. Door het beeldhouwen heeft ook zijn schilderwerk een drie-dimensionale invloed en is zeer duidelijk herkenbaar. Zijn werken zijn op veel binnen- en buitelandse tentoonstellingen te zien geweest (Verenigde Staten, Singapore, Engeland, St. Tropez, Duitsland).

Aangeboden items
2
Verkochte items
187
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frits van Eeden - Waterlelies met koikarpers kopen? Bied vanaf 500!
Frits van Eeden (1944) Nederlands Waterlelies met koikarpers
TechniekAcryl
Afmetingen1536 x 2048 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Frits van Eeden - Mensen, Mensen kopen? Bied vanaf 200!
Frits van Eeden (1944) Nederlands Mensen, Mensen
TechniekAcryl
Afmetingen56 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frits van Eeden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits van Eeden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits van Eeden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits van Eeden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits van Eeden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits van Eeden!

Volg het aanbod kunst van Frits van Eeden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits van Eeden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits van Eeden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits van Eeden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits van Eeden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits van Eeden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits van Eeden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits van Eeden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits van Eeden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits van Eeden?

Kunst kopen van Frits van Eeden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits van Eeden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits van Eeden. Om meer kans te maken om de Frits van Eeden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits van Eeden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.